Image 

 

 

 

Even voorstellen...


img_4620-profiel-web.jpg
Mijn naam is Cathalijn Okken (1983). Graag kijk ik samen met jou  wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Ik werk vanuit een positieve insteek met veel aandacht voor jou als mens en je persoonlijke situatie. Hierbij kan ik veel input halen uit mijn jarenlange ervaring met veel verschillende mensen. Daarnaast maak ik tijdens de gesprekken ook dankbaar gebruik van mijn intuïtie. Dat zorgt ervoor dat elk gesprek weer anders en nieuw is. 


Achtergrond
In 2002 ben ik begonnen met een jaar Toegepaste Psychologie, om vervolgens Voeding en Diëtetiek te studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest als diëtist in een reguliere setting, heb ik diverse trainingen gevolgd op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. In 2009 heb ik mijn eigen praktijk ‘Vita voedingsadvies' opgericht.

Daarnaast ben ik 3,5 jaar werkzaam geweest bij Tactus Verslavingszorg voor een online behandelprogramma voor mensen met eet- en gewichtsproblemen. Ook heb ik daar mensen met verslavingsproblemen begeleidt op gebied van eet- of gewichtsproblemen.

Door het volgen van verschillende trainingen heb ik mij gespecialiseerd in het coachen bij eet- en gewichtsproblemen en emotie-eten. Ik heb scholing gevolgd op gebied van Cognitieve gedragstherapie en eetstoornissen. Verder heb ik de training ‘Uit de ban van emotie-eten' gevolgd van (wijlen) Joanna Kortink van Artiva.

In 2014 heb ik de basisopleiding tot Mindfulnesstrainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Daarnaast heb ik mij vanuit mijn persoonlijke interesse ontwikkeld op gebied van bewustzijn, hooggevoeligheid en spiritualiteit.