Image 

 

 

 

Werkwijze


Tijdens het eerste gesprek wordt jouw vraag of vragen opgehelderd. Samen kijken we wat er nodig is om je vragen te beantwoorden en je doelen te bereiken. Hierbij staat centraal dat je vanuit je eigen kracht acties neemt die bij je passen en die je welzijn bevorderen. Niet door de strijd met jezelf aan te gaan, verplichtingen of een heleboel ‘moeten', maar vanuit een bewuste, positieve en versterkende benadering.

Met hulp van je WilsKracht = vanuit je vrije Wil en met inzet van je eigen Kracht!


Behalve het gesprek zelf kan het in veel situaties ook erg helpend zijn om thuis aan de slag te gaan. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van veel verschillende oefeningen. Sommige oefeningen zijn voor het vergroten van je inzicht in eigen gedachten, gedrag en emoties. Andere oefeningen zijn meer gericht op het creëren van rust, ontspanning of zelfcompassie.


Samen oplossingen vinden voor moeilijke momenten
In (eventuele) vervolggesprekken wordt de voortgang besproken, wat je allemaal tegenkomt op het moment dat je met je doelen en de oefeningen aan de slag gaat. Samen kan naar oplossingen worden gezocht voor eventuele moeilijke momenten. In de praktijk blijkt vaak dat in vervolgconsulten een verdieping plaatsvindt op eerder besproken onderwerpen, vragen of patronen. 

mindful_eten.jpeg