Image 

 

 

 

Tarief
De tarieven zijn berekend op basis van een uurtarief van 64 euro. Een losse intake kost 96 euro (60 minuten gesprek en 30 minuten voor het uitwerken van het advies) en een vervolgconsult (45 minuten) kost 48 euro.  Eén gesprek kan je natuurlijk al wat inzichten geven, maar vaak zijn meerdere gesprekken nodig om echt spijkers met koppen te slaan. Je bent dan al gauw voordeliger uit als je een pakket met meerdere gesprekken in één keer koopt. Zie hieronder voor meer info.
  
Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je eerst weten welk gezicht er achter deze site schuilt? Maak dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan zowel telefonisch, via skype als 'face to face' in de praktijk.

Nieuw: Pakket-korting
Je kunt kiezen uit voordelige 3 pakketten. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op en overleg met mij welk pakket het beste aansluit bij jouw vraag en doelen. Natuurlijk is ook nog altijd mogelijk om losse consulten te boeken mocht je dat prettiger vinden.

Pakket Lite
3 gesprekken, de intake t.w.v. 96 euro en 2 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 177 euro i.p.v. 192 euro. Te besteden in maximaal 4 maanden.
Na afloop van deze 3 consulten heb je een dieper inzicht in jouw knelpunten en weet je welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken. Je krijgt verschillende tips&trics om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Pakket Pro
6 gesprekken, de intake t.w.v. 96 euro en 5 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 297 euro i.p.v. 336 euro. Te besteden in maximaal 8 maanden.  
Na afloop van deze 6 consulten heb je je eerste doelen bereikt en ben je een heel eind op weg om blijvende resultaten te boeken. Het voordeel van deze langere begeleiding is dat je onderweg verschillende levensgebeurtenissen en omstandigheden zult tegenkomen, waardoor hier op een nieuwe manier mee om kunt leren gaan.

Pakket VIP
9 gesprekken, de intake t.w.v. 96 euro en 8 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 417 euro i.p.v. 480 euro. Te besteden in maximaal 1 jaar.  
Na afloop van deze 9 consulten heb je niet alleen veel van je doelen bereikt, ook heb je een hele ontwikkeling doorlopen. Via de ups en downs van het leven heb je geleerd hoe je anders kunt omgaan met eten onder verschillende omstandigheden. Bovendien biedt de langdurige begeleiding de kans om het nieuw geleerde stevig in jezelf te verankeren, waardoor je niet snel zult terugvallen in je oude patronen. Niet alleen heb je verandering en beweging gebracht in je relatie met eten en gewicht, ook heb je ondertussen de nodige zelfkennis en -inzicht opgedaan!

Vervolgpakket
Als je na afloop van je pakket graag nog wat extra ondersteuning wilt, kan je korting krijgen op de vervolggesprekken. De prijs van 3 vervolggesprekken van 45 minuten per gesprek is 127 euro i.p.v. 144 euro. Dit is voor iedereen die al een intake heeft gehad.  


Tip:
Problemen op gebied van eten en gewicht kunnen ingrijpend zijn en hebben vaak invloed op het functioneren op het werk, om fysiologische, psychologische en/ of emotionele redenen. Soms is in overleg met je werkgever mogelijk om consulten vergoed te krijgen als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. 

Verhinderd?
Heb je een afspraak gemaakt en je bent verhinderd, dan dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, telefonisch of per e-mail. Zeg je de afspraak niet of niet tijdig af, dan wordt de voor jou geplande tijd in rekening gebracht.